Rabu, 17 Mac 2010

jika aku ada kuasa telepati.

aku baru dapat assignment dari kawan sediskusi. suruh aku baca bab tiga pasal CSC. aku kena baca kewajipan khabar mereka. esok kena terang pada 5orang kawan sestudy yang setia. nombor kami tidak spesifik. ada naik ada turun. lihat pada keadaan. selalunya diskusi kami bermula pada pukul 8pagi dan diakhiri dengan mamak pada pukul 6petang. ok itu masa duit aku masih ada lagi RM360 dalam bank. sekarang semua mimpi indah yang dulu. aku dah rasa kurus sekarang. makan kais pagi makan pagi, kais petang makan petang. dulu aku ada kuasa telepati. aku selalu tahu dalam kelas aku kawan mana yang bawa BEKAL. aku akan hidu makanan mereka dengan penuh keghairahan, mereka tahu itu hint. secara tidak langsung aku akan dapat separuh makanan mereka. makanan mereka mewah bhai!!!!!! bawa nuget kowt. aku memang tak boleh bla. bawak drumet je.

seharian berada di sekolah buat aku berbau sangat *wangi*
dulu aku selalu rembat minyak wangi akak aku masa pagi2 aku nak pergi sekolah
aku ingat lagi masa kakak aku baru lepas kahwin. dia dapat hantaran minyak wangi mahal. kadang2 senyap2 aku pergi sembur dua tiga lelas kat badan.
gila das wooooooooooo!

sekarang dah akhir sem. aku tak berani nak cucuk duit dalam akaun bank. banyak sangat yang aku nak lakukan dengan duit uh.
terlalu banyak. sampai aku letak semuanya rahsia.
yang penting ahad nieh aku dah mula cuti.
aku balik dengan team rempit.
hahaahhaa
boleh usha awek cha.
nisah kau jangan nak mengada2 la an.
kau pergi usha mamat. biar minah aku yang usha. cukup kau dah shazlida sebagai social partner kau.

dan sekarang aku semakin lupa mana perginya kuasa telepati aku.
aku nak cuba buat duit pakai blog. aku dengar cerita si seorang blogger terkenal mampu menjana RM3000 hanya dengan memblog.
jangan kata pakai blog je boleh buat duit. apatah lagi kakak sulung aku masuk facebook tiap-tiap hari pun dapat RM100.
MIAHAHAHAHHAHAHAHAHAA

aku rindu team telepati masa kat batu kikir dan DUMA.
sekarang aku sedang membina kuasa lingkaran rempit di kawasan telepati baru.
anyone. tolong popularkan blog saya.
perlukah saya jadi seperti lady gaga untuk menjadi popular?



Gila hapa aku nak tutup pusat pakai cellotape?
Kalau aku buat macam itu BEYONCE nak berduet dengan aku tak? boleh aku panggil beyonce Honey Bee.

SWEEEEEEEEEEEEEEEEEET BHAI!!!

owh perempuan manis aku nampak pakai baju kurung masa ambil MTC016 ritu.
shit muka dia masam. nak je aku bangun dan tanya.

KENAPA HONEY BEE????????

2 ulasan:

Nur Hanisah berkata...

cha.cmfim2 la aku usha mamat.
usha minah watpe wey.
aku straight no belok2 la cha.

lingkaran rempit pasifik kau nk sebesar mana weyh?
kecik2 suda la.
besa sgt bahaya.
meletup nnt ssh cha.

telepati kau ilang sbb mne ade org bwk bekal g kls da skrg.da bsr weyh.malu nk bwk tupperware lg.hahaha

hamdan_propamakanda berkata...

hahhaha
aku rasa kool kowt kalau bawak bekal ke sekolah,
hahahaha