Ahad, 14 Mac 2010

open sharing,

if u say a word about me im gonna kick your ass real hard!!!!!

stud your mouth with my hand, and slap your face like i slap a bitch!

hahahaa.
ok ayat atas sesaja menganjing.


BEYONCE dan BRITNEY SPEARS!
selalu dihati.
kau dah tengok dalam video klip telefon?
gila ah GaGa dengan BEYONCE. memang superb bai!
aku ingat lagi BEYONCE cakap dekat LADY GaGa.
"GaGa you've a very bad bad girl!''

ps:BEYONCE, GaGa tak jahatlah! GaGa unik.

nak tengok gambar menganjing GaGa dengan BEYONCE?
*SCROLL DOWN*






SAYA SAYANG EMAK SAYA. (dengan ayat warna-warni)

sekarang wa dah ada team rempit.
shazlida dan nisah team repit simpang.
malam kami bertiga kasi tepek wang atas jalan, rembut siapa sampai simpang dulu rembat duit!
selalunya team rempit united wa lah selalu menang cha.
pakai rxz bhai. wave dengan lc kasi rempit bising satu dataran la weih.






*GAMBAR INI TAK BERKAITAN*


menarik kan.
team rempit mari kita cuba.
buat benda ini selamanya.



i HEART you my friends.
i mean all of my friends!!!!!

3 ulasan:

hamdan_propamakanda berkata...

YOU'VE BEEN A VERY BAD BAD GIRL.

shazlida mohd shafee berkata...

ape masalaa ?
gua tak kenal lu laa cha !
asal name gua kuar bhaiii !!!

- darn ! aku heart korang doe ! like daymnn !!

Nur Hanisah berkata...

cha.kite rempit smpi tanggal bumper la cha.bru kick!haha
*motor ade bumper ke?*

mari kita terus majukan geng rempit kita
-i heart u guys too-