Selasa, 16 Mac 2010

serius seronok walaupun paper belum habis.

ok sejak kebelakangan ini aku dah rasa macam jadi anak ikan la plak.
serius aku rasa begitu. segan la pula dengan kawan-kawan.
serius mereka sangat baik dan aku sangat termakan dan terhutang budi dengan mereka.
owh sejak kebelakangan ini aku rasa agak tensi dan stress.
segala urusan diplomatik akan dihentikan seketika.
kita mula pada sem2 nanti. jangan bimbang, sem2 nanti akan jadi biasa balik semua.

ok tadi kali pertama aku pergi nengok sunset.
pergi tanjung dawai. dan kali pertama dalam sejarah aku speechless walaupun lagu kesha tick tock berkumandang!!!!!!!

DAMN. aku sempat ambil gambar kat jeti.

dan oh ya, kali pertama kami buat perkara gila sama-sama dengan jerit pada pengantin yang sedang tangkap gambar dengan ucapan!

SELAMAT PENGANTIN BARU.

BEST WEIH SAMPAI TERSENTAK PAK CIK YANG SEDANG MEMANCING KAT JETI UH
MIAHAHAHAHHA

*GAMBAR*
*sepatutnya jadi macam nazi tapi sebab budak
lain ianya bertukar menjadi mimpi ngeri membau
ketiak satu sama lain. ketiak shaz paling busuk!*
*hanisah sedang memandang muka sapik
dengan penuh perasaan cinta. spread the love guys.*
*jeti next top model. habis cun la tue cha?*
*serius best gila lepak kat sini. sampai shaz terkencing-
kencing dalam seluar sebab takut kena tinggal!*
*muka nak masuk majalah times*
*cover EP album shaz dan nisah, cintaku diambil
oleh NUR dan lelaki rahsia!*
*dan aku still maintain macho dengan gaya penuh
berkarisma sebagai pelakon yang masuk majalah
people!*
*weih kau penyibuk! aku tak kenal kau.*
*saya bukan kamu*
*gaya next top model. sepatutnya upload gambar anas. tapi
terlalu dewasa pula gaya yang digambarkan!*

3 ulasan:

Nur Hanisah berkata...

cha.
caption kau utk setiap gmba sgt menarik.
spread the love sgt hebat kn?!
aku hempuk kau ngan helmet gak nnt cha.haha

hamdan_propamakanda berkata...

hahahahhaa
itulah ayat terhebat yang pernah aku jumpa.
hahahahah

shazlida mohd shafee berkata...

muahhahaha ;D
guling guling aku chaa !
syialan laa lu cha !
brape kali gua kene bahan weyh !
muahahha ;D