Khamis, 15 April 2010

stalking.

ok kawan-kawan
aktiviti hari ini adalah stalking orang di facebook
saya terjumpa page senior di tempat belajar saya dahulu
wah memang english la dia.
tak pandai cakap bahasa melayu ok.
walaupun secara dasarnya dia memang melayu tulen. yang diberikan nama seperti zizah kepad tiz zaqyah dalam cerita asmaradana.

ok baru saya tahu.
orang-orang hot hanya lepak di tempat-tempat hot.
*hint=mereka tangkap gambar macam myspace ok!*
dari siasatan saya semua mereka hanya tangkapan gambar yang hot yang di ambil secara keseluruhan dari atas. dengan posisi sebegini. mereka akan tampak lebih kurus. dan bekas-bekas jerawat tidak kelihatan. sangat menarik.
mereka juga akan letak caption seperti.
*shuweet tak saya?*
*comelkan saya?*

dan sangat suka bagi komen bila add orang sebagai kawan
*hey. komenlah gambar. nanti i'll hit you back!*
serius aku rasa macam nak hempuk laptop bila dapat komen dari mereka yang suruh komen gambar.
=.=

aku rasa sangat throne bila ada seorang budak add aku dekat mys.
baru tingkatan dua.
dan aku tak tahu apa ke hal dia add ok.
btw, budak itu sangat hot!
aku tak add dia. dia add aku! bahaha

aku tetiba terasa hot.
tapi hot lepak kat nasmir dengan penuh keGELIan.
i HEART hollywood okey!

4 ulasan:

hanuman berkata...

sbb tu aku xadd org...ambik pic dr atas smbil cuba buat muka chubby...kepala sedikit senget kira2 15-20 degree...tu adalah pose plg 'baek' utk amek pic buat ms la ni

hamdan_propamakanda berkata...

aku suka muka uang nampak interface.
bukan yang separuh2

Nur Hanisah berkata...

aku rindu nasi kandar nasmir!!!!!!

hamdan_propamakanda berkata...

aku pun!!!!!!!!!!!!