Jumaat, 27 Ogos 2010

baru sedar.

lama dah tak pergi the loneliness state of mind dekat kedah nieh.
rindu pula rasanya. dah lama dah. tak relevan sungguh bila kau sedar dari dan kau rasa

"owh aku masih hidup dan bujang!"

ok itu sangat lifeless.
kelmarin aku makan sambil tersedak-sedak
aku batuk macam orang gila
aku minum pepsi yang aku beli dekat tesco. baru 1.90!
sumpah best!

tadi aku baru je lepas minum air pepsi lagi
double sumpah best!

ok nak cerita
kejadian hari ini dan kejadian lampau
sekrang ini aku banyak mencarut. tak tahulah kenapa tapi serius banyak sangat
aku dah clueless kenapa aku suka mencarut. bila aku baca dekat internet dia kata bila kita suka mencarut maksudnya adrenalin sedang rush masuk dalam vein! tapi serius point itu choi gila. =.='

aku baru sedar yang aku bukan kawan terbaik
*dah lama aku tahu, tapi malas je nak cakap*

aku bukanlah seorang insan yang pandai menggembirakan hati orang lain
malahan, aku adalah seorang yang menjijikkan.
aku adalah seorang loser yang sangat lifeless.
aku tak pandai buat lawak. justeru, aku tidak tahu bagaimana nak buat orang tertawa.
aku tidak sedar diuntung. semua orang tahu.
aku pun dah sedar


aku berdoa dalam hati
agar:

*semester dua cepatlah kau pergi! semester tiga aku pasti kau akan datang tapi please be gentle dengan kami semua ok!*


tapi nak cakap satu benda.
*aku sayang semua rakan-rakan aku! dan aku adalah seorang loser lifeless yang suka sayangsayang semua orang walaupun orang tersebut benci aku macam nak mati. tetapi jauh dalam sudut hati aku tetap sayang semua orang*

aku adalah seorang loser yang lifeless, retarded mental.

sila ambil perhatian
*note taken*

sayang semua.

semester kedua cepat pergi main jauh-jauh, geli dan memualkan.

2 ulasan:

amirpo berkata...

bkn ke pepsi tu RM 1.89?hahaha

hamdan_propamakanda berkata...

YELAH DIA ROUND-OFF JADI RM1.90
bahahhahahaa