Rabu, 13 Oktober 2010

cinta

jangan kusutkan minda
memang sukar untuk menghalang serta menyangkal semua perasaan tersebut
ianya adalah sesuatu perasaan yang amat sukar untuk dilakukan
lagi sekali. benda paling susah untuk dilakukan oleh kita semua

DENYING DENIALS

memang nampak loser mencintai seseorang dalam diam
mengetahui kita mungkin tidak akan kemana dengan cinta tersebut
permasalahan bermula. kita mula mempersoalkan siapakah kita di hati mereka.
tetapi bagi aku. biar hati disakiti tetapi asalkan aku dekat dengan orang yang amazed me.

sekian

and yes you amazed!
alangkah bagus kalau awak bagi kata putus
kena komen

"ok kita clash!"
"still saya tergantung but i like it!"
"nanti kita mesej sampai lebam. dah topap dah! bye."

4 ulasan:

gabbana berkata...

woah akhirnya sudah tidak private lagi..! ;)

eh, yg blog header tu, kalau tak silap saya yg tak berapa nak pandai ni, sepatutnya berbunyi "there are much more to think." buang 's' kat think tu.

harap tak offended ngan teguran yg comel ini! hihih.. ^^

hamdan_propamakanda berkata...

tidak langsung
terima kasih!
encik gabbana
saya masih naive dalam bidang orang putih
thanks a lott ya!

gabbana berkata...

hahahahah! sy suka blog header anda yg baru..! anda betul2 seorang yg jujur..! like! ;)))

hamdan_propamakanda berkata...

ahahhaa. ok dah buang terus, sebab tak tahu macam mana nak edit semula.
of courselah kena jujur dan ikhlas. woots woots.
dan dan dan sila doakan saya dapat band4 untuk muet. no band4 no law! sekian.