Khamis, 7 Oktober 2010

vintage, checklist cuti semester

well sebelum musim cuti semester ritu, saya ada berazam nak penuhkann wardrobe!
alhamdulillah berjalan seperti lancar dengan bantuan zuzu dan elley.
walaupun mereka nampak aku half naked sebab kedai baju tue tadak fitting room! -.-
ada ke patut suruh aku ganti@try baju dekat belakang tembok. tak berpedoman langsung!
tapi dah terpaksakan nak buat macam mana. so haruslah! bantai je. nasib baik i pagi boxer yang saiznya macam seluar main futsal.

tanpa diduga cuti ini adalah kali pertama aku pergi ke melaka seorang diri. ok serius bangga!
sebab tak pernah pun pergi melaka sorang-sorang.
dan tadi memanglah sungguh splendid. tak hingat kau berjalan berpeluh macam petani! KAU ADA?
terima kasih kepada zuzu dan elley sebab bawa saya jejalan sekitar afamosa dan melepak di mcd dataran pahlawan sambil buat forum semester dua. cisss i missed a lot. tapi tak pa nah benda dah lepas. malas aku nak fikir.

tadi masa jalan-jalan melaka dapatlah kami main tangkap-tangkap gambar. serius tak banyak wooo. sebab semua gila kamera dan semua ralat nak tangkap gambar. kalau boleh nak masuk sekali tiga-tiga, last last kami gilir tangkap gambar. serius best gila, walaupun letih tapi ianya amat mengembirakan.

ini separuh daripada kenangan diambil semasa kami di Melaka tadi.
owh cuti sem nieh banyak kali jalan. minggu depan nak pi mana pula ha?
BHAHAHAHAHAA
 keletihan menaiki tangga!
 tinggalan portugis
 sepanjang dua semester inilah kali pertama tangkap gambar ber

 tanganku yang gagah! tak lupa bersama nurul cakap cakap wannabe. -.-'
 perut yang bulat!
 zu'ell
 gambar cover album!
 serius aku suka gambar nieh!
nak balik dah. =(

dan dua helai baju baru yang dibelanja oleh kakak ana kita
KAU ADA?
dua helai baju baru yang sangat pelengkap gaya!

selepas beberapa tahun mencuba. hari ini saya berasa amat bangga sebab dapat menyarung skinny jeans
mana taknya selepas 19tahun hidup. hari inilah yang paling bahagia, sebab dapat rasa betapa bahagianya menyarung seluar yang melekap terus ke peha i yang seksi ini. janji tengok gambar bawah nie tak gelak. serius i rasa macam superstar uols! dah jangan nak gelak terlampau! serius rasa dan nampak macam nyonya yang i nampak masa zaman sekolah nak nak masa waktu pagi masa dorang  buat taichi! 
jangan nak gelak lebih-lebih!

apa-apa pun! thanks ana dan elley! sebab bawa i jejalan melaka ok!

*mood-tadak duit!*
ok selamat malam. dan selamat bercuti
semoga lebih bersemangat dan bersungguh-sungguh!
and benar i tak rindu merbok langsung!
cium sikit. muah muah

pasal tak balas mesej?
malas nak fikir. cuti nieh nak bahagia je.

4 ulasan:

Muhamad A Halim berkata...

wooh!
skinny habaq hang!

hamdan_propamakanda berkata...

diam mad. diam.
ahahah sumpah aku bangga sebab dapat sarung skinny uh! hahahahaha

Akmal Hijaz berkata...

skinny baq hang,
indie baq hang
hahah

hamdan_propamakanda berkata...

pedulik hapa orang nak cakap
yang penting sem depan aku nak pergi kelas pakai skinny!
yeya yada yada!