Rabu, 10 November 2010

jpj

saya malas nak bermadah
ok saya gagal bukit. saya pernah lulus setahun lepas. tapi sekarang dah gagal pula.
jalanraya yang saya pernah gagal alhamdulillah dah lepas
aisshhh.
mungkin gabra lebih. takpalah ada hikmak tak lulus
mungkin kalau lulus memang panjang langkah saya
mahu setiap minggu ke UKM melepak dengan ainah sampai lebam
ok teruskan
saya lulus JPJ jalanraya dengan bergaya. alhamdulillah. dapat 17/20. walaupun dengan selamba masa uturn buat dua line.
nasib baik abang JPJ kita kool. dia senyum-senyum kelat! yang pasti harus konfiden.
BAHAHAHAHHAAH

oleh demikian saya telah apply cuti untuk menyambung cuti sem sehingga 26/11 ini
24/11 ujian untuk bukit sahaja.
23/11 ini saya akan berlatih bersungguh-sungguh balik semula
jujur saya katakan sini...yang tadi gabra gila. BAHAHAHHAHA. bila dah sampai kuning pijak clutch dan pemecut. adeh!....bangang!
kesah habes. tapi saya kasihan akan "iron woman" saya iaitu emak tersayang
masa lepas SPM dulu dia hanya bayar RM600
kini nak dekat jumlah keseluruhan untuk mendapat P pelaso ini makan duit dah RM1200. -.-
panas telinga bila ummi tersayang cakap
"lebih baik bayar duit muka kereta, adik adik....."
ok mak saya minta maaf..

banyak betul dugaan.
saya bangkit jam seawal 5.00pagi
jangan cerita malam sebelumnya. tak dapat tidurlah. siap solat hajat dan yaasin. mesej semua manusia. rasa annoying gila. maafkan saya.
maybe Allah have answered my prayer, but just half of it. and the other half. i have to work a little bit harder.
insya-Allah i can do it..
naik bas jam tujuh pagi.
sampai dekat melang. "boooom" bunyi meletup. argh tayar bas meletop berpeluh-peluh tekan telefon suruh kak ijah tumpangkan saya di melang. bila duduk termenung sambil tunggu kak ijah kunjung tiba. tetiba rasa ketiak basah.

owh man!!!!!!!!! sebab nervous sangat....ketiak pun lupa nak letak deodorant
ditambah nervous berpeluh ha. amik kau. keluar macam air paip peluh.
telefon kak ijah balik. tanya jika dia masih dirumah. suruh amikkan deodorant....kak ijah kata
"i almost there", sempat lagi cakap
"kau pehal tak pakai odorono? kau ingat kau wangi?"
-.-
macam $@^#&$%&^(*^()
sampai je kak ijah bukak beg tangan dia kelimbah. mana tahu tersesat odorono dia
malang. dengan penuh keyakinan saya amik tisu pelembap yang berbau lavender
*kak ijah gunakan sebagai nak buang mekap*
ambil dua helai dan lapkan pada ketiak. insya-Allah tahan
tahanlah juga sampai tadi
cuaca hari ini sangat baik. redup sahaja
malangnya nasib tidak menyebelahi saya
takpalah.
yang penting cuti saya dah sambung seminggu
syurga duduk rumah
24 ini test semula
on 23rd berlatih balik
sekali nie nak mintak air tawar jangan gemuruh sangat
ok saya sedang kecewa pada masa yang sama bersyukur sebab jalanraya lulus
wohooooooo
ok kecewa plus gembira
alhamdulillah.

dan emak saya sangat minta maaf...sebab terbanyak sangat pakai duit
esok tak perlulah kita makan tengah hari di jalan TAR
makan insaf semua.
takpa.

oh kak ijah and kak siti have spoken
they said
get your P first
then you'll get your blackberry
thank you

no more excuse adik!


ok redha.

nak baca tips macam mana nak hilangkan perasaan gemuruh.


6 ulasan:

Fa berkata...

alahai.
siannye kwn fa sorng ni.
tkpe tkpe.
insyAllah next time lepas punye okeyyy.

hamdan jean paul glitter berkata...

hamdan terkilan gila fa
lepas solat tadi aish terkenang kenang
kalaulah dah lepas bukit
=(

thanks terima kasih doakan hamdan

gabbana berkata...

tak tau nak tergelak ke atau kesian baca post ni.. haish.. hehe..

pape pon, ada hikmahnya tu! tp kena berusaha ah cari apa hikmah dia tu! ;)

all the best inche hamdan! ^^

hamdan jean paul glitter berkata...

inche gabbana boleh dua dua
lawak juga sebab gagal
minggu depan dah masuk tiga kali dah amik test
aish
doakan yang terbaik

Pujangga berkata...

ko memang annoying k....cakap kat sume org kn da malu.hehehehe...BTW ITS NOT "PEMECUT" IT IS MINYAK...CLUTCH,BREK N MINYAK...LOL =.=

FS berkata...

Dah failed 2-2 sekarang, nnt mesti lulus 2-2 jugak. insya-Allah. Jangan nervous, GOOD LUCK ENCIK HAMDY DAMDY :D