Ahad, 21 November 2010

terim kasih.


my sister bought me a new phone!
thank you sisters. i love you
walaupun i masih tak past lesen
tapi uols tetap hadiahkan i that phones
ok rabu ini i akan buat dengan hati hati dan lulus
dan ingat, telefon itu kakak yang belikan. kalau aku nak beli? jangan harap baru ada duit sikit dah berbelanja macam tak pernah berbelanja.


oh ya nak tanya
"kau ada amik test jpj sampai tiga kali?"

serius aku bangang gila
aish menyusahkan orang betul aku nieh
aish.
malam rabu nak balik kedah semula dah
wei mixed feeling gila
aku tanak balik kedah!
aku nak balik kedah!

konklusi!
aku nak duduk rumah dan tanak balik kedah
terseksa jiwa batin aku duduk sana!
lebih duduk rumah. walaupun mak selalu bebel! tapi itulah yang best!
kalau duduk rumah
tak payah sampai nangis-nangis rindu dekat mak
rumah dan adik beradik lain


*ok hamdan selamat memulakan semester baru. dan dan dan kepada semester 3 please be gentle and nice to me! i loveeeeeee you.



luluslah JPJ rabu ini. =/
tolonglah. lepas uh nak beli tiket and tengok harry potter!
woots woots whoopsey!

2 ulasan:

lalailusi berkata...

ki te same2 berdoa yer..arap2 ko lulus ujian jpj ko dan aku lulus ujian komputer yer..

gabbana berkata...

all the best inche hamdan! iAllah anda boleh melakukannya kali ini! ;)