Selasa, 7 Disember 2010

syukur.

ALHAMDULILLAH! saya dah lulus lesen
dah dapat P!
Kedah i sayang you
muah!

5 ulasan:

gabbana berkata...

WAH...!! Tahniah Inche Hamdan! Saya tumpang gembira dan berbangga dengan anda...!! ;D

p/s: Jangan lupa sujud syukur dan call ibu anda dan katakan 'Saya cinta kamu!' Wahaha..

FS berkata...

congrtas! see, i told yea! dekat kedah mesti lps punyaaa

hamdan jean paul glitter berkata...

gabbana-akhirnya. dapat juga saya pemandu bertauliah. hihi. tak sabar nak hantar mak pergi pasar. ahah

fs-tepat sekali,saya sangat sayangkan kedah. hihi

Akmal Hijaz berkata...

hamdan! akhirnyaaaa hahaha
okay lpas ni boleh bwk jln2 sp lah kan ;)

roxaneroxia berkata...

ahhh..kan akak dah cakap boleh je test kat tempat lainnnn