Isnin, 23 November 2009

sweaty sweet...

hari ini hari yang memenatkan
i went to sungai petani with my classmates today
syafiq ikut sekali -_-'
pergi ke bank islam dan makan rfc(RADIX FRIED CHICKEN)
please dont asked me about how it is taste.
i'll keep it as a secret
.........sungai petani kurang seronok
sebab pergi mall yang mundur.
tak best.
weih next time jum pergi sentral square.
tak payah. tak payah. village mall.
syafiq dah cakap tak best tapi kitaorang still insist want to go.
village mall we hate you.
ahahhaa..untuk masa ini je la.

........................................................................................................................................

cerita di sungai petani sudah tamat.
ok. petang ini sangat pelik! weih kenapa tetiba aku nak pi main bola?
gila pelik sial.
1st time kat uitm main bola.
aku main macam orang gila.
tak pandai main macam syafiq(pesanan syafiq:follow la blog aku plis2) handal kowt. patutlah ajak aku main bola semata2 nak gelakkan aku!
aku main bola.
tak tahu score berapa?
tapi ada orang cakap banyak.
juboq hang. aku kata
tadi aku main bola dan jadi penonton pemain bola sampai maghrib.
huhu,,gila lama kowt.
balik dari main bola aku joging!
gila sweaty.
besok aku nak main futsal lagi
woha..nak main bola keranjang pulak
duit dah habis banyak.
tapi masih ada yg tak setel lagi
haish...asal dunia macam ini.
haish

p/s=syafiq bila nak buat presentation? pemalas eh kau bagi tahu pak cik hasan kang baru tahu.
amirul(amirul cakap klik sini and follow blog aku)


2 ulasan:

syafiq affandy bin hasan berkata...

haha siot kaw mana ada aku handall.. sepak bola pon tak kena...

kalian yang sedang membaca sila lah follow blog akuu.

hamdan_gila2merawan berkata...

sapik desperate.
ahahha