Jumaat, 11 Disember 2009

hati kau busuk!

ya hati kau sangat busuk!
sehingga aku dapat bau sampai sini. kau dekat kl. aku dekat kedah. tapi ada aku kisah?
perlu ke post benda babi pasal orang lain dengan blog kau.
bangun-bangun. grow up, grow up la sikit bai! jangan jadi budak-budak. banyak lagi benda kau boleh buat dari post macam uh
contoh macam mana nak jadi muslimah yang beriman ke?
kawan yang baik ke?
pendengar yang baik ke?
macam mana nak mengelak dari jadi orang yang suka serang orang dalam blog ke?
tak payah cerita pasal orang lain dalam blog kau. nak ignore? ignore sahaja. tak payah nak menganjing cerita pasal orang. aku retard aku tak ada konfiden. aku minta pandangan kau! bukan suruh kau pergi cerita satu dunia dalam blog.
anyway,thanks. u've open up my mind.
aku tahu aku bukan macam kau. sumpah bukan. u get the bestest life in your live. but i got the fucking bestest live in my life!
i know. my family is not complete as your family are!
i know my english was so wrong and full of grammatical error.(maybe you are laughing your ass off now!)
i know u're cursing me now! thanks for dat. u just made my day. besides,thanks for the pahala.
keep cursing me. i love it. i cant shut others mouth. yeah,you can said whatever you wanna said in you fucking damn heart. because i know. i dont have right to stop you. but if you really want to know one thing. one thing. u just a bunch of lame guys who said i dont want that and i dont want these blah2
it is because,deep in your heart you really fucking want it.
you just tooo ego. wake up. tiada kelebihan pun jadi ego.
blog is a place where you express your thought and shared your ideas.
not to attacked someone who used to be your friends than said and commented about others personality.
i thought you were different from those typical and lame ass.
but u get me wrong here dear. kau pun sama la.


and yes!

Being annoying! is my speciality. im happy with it. damn happy.


in the same time.
i wish you will have the same issues like me one day! tiada offense. aku tak doa yang buruk untuk kau. sebab semua orang akan ada isu dalam hidup mereka."I have bigger issues of my own", tapi kenapa nak keep it inside. saja nak ajar hati jadi busuk kan?
tapi aku tahu sebusuk2 hati kau pun..kau still ada hati perut.
tapi sebab ego! aku ulang EGO
KAU SIMPAN DALAM HATI SAMPAI MEMAKAN DIRI SENDIRI.
yeah aku tahu aku bodoh,hodoh,tak kacak and bla2 tapi aku jenis yang tak berdendam dan simpan!
aku harap kau dapat petunjuk!

if u hate me just said bit. no need to posted something on you blog and said
yes u hit the hint and fuck off
dan aku tahu theres no way we gonna be friends like before.
aku minta maaf salah silap aku kat kau. yeah aku buat kau susah. aku buat kau kena "PRETEND" kena "FAKE" kau punya simpati. bla2
pernah tak belajar pasal ilmu kemanusiaan?
inilah kesan buruk sebab duduk di ibu kota wahai teman.
sifat kemanusiaan terhakis. dimana kepura-puraan dan lakonan menjadi pelakon utama dalam personaliti seseorang.
depan orang itu kau cakap bla2
belakang, eh kimak sial jantan@betina uh, ingat kita sedih ke dengar cerita bangsat dia uh? babilah,anjinglah weih aku dengar pun sebab bla,bla!
tapi aku harus akui walaupun sifat kemanusiaan kau semakin terhakis tapi u still got some there.
terima kasih. keep doing that! aku harap sifat kemanusiaan kau yang secebis uh tak terhakis.
aku suka hidup di kuala pilah. kau tak sukakan? sebab kampung jauh dari kota pendalaman tade civilization bla2
tapi itu kampung aku. aku bangga asal dari kuala pilah.
sebab tumpah darah mak ayah aku kat sana
aku suka belajar kat batu kikir. sebab kawan-kawan dia tak perlu "PRETEND" and "FAKE" ketika berbicara pasal aku
amat sukar untuk menghakimi orang dalam masa beberapa bulan jek kita kenal
separuh rasa mudah separuh rasa tidak
apa pun terima kasihlah kat kau.
maafkan salah silap aku.
maaf sebab kau kena dengar semua luahan hati aku
maaf sebab jadi orang yang inconsiderate!
maaf bagi semuanya.


for your information you started it first.
not me. it is because you're the who post it on the blog.
thanks for being my friends. now you gonna ignore me completely aite?
thank you very much.
i tot u are sincere to be friends with me.
but this prove me that you were not..
if u hate me. just im-ing me in ym. and said hamdan nazri i hate you? for the carutan and makian. i take it as a complement!
if im selfish and inconsiderate. mothafucker who fucking care,
just buzzed me and tell me.
im so fucking opened about it la.


BEING ANNOYING AND SARCASTIC IS MY SPECIALITY.
IF YOU HATE IT. TELL ME. IF YOU WANT ME TO CHANGED! FUCK OFF. DONT FUCKING CARE BOUT CHANGING MYSELF!.
BECAUSE EVERYONE HAVE THEIR OWN ANNOYING SITE.
AND YES NOBODY WILL MIND ABOUT YOUR ATTITUDES!
AND LET ME TELL YOU SOMETHING MY DEAREST FRIENDS

AFTERALL


LIFE DONT GIVE A FUCK ABOUT THAT!


puas hati kau?

2 ulasan:

Mohd Qusyairy berkata...

saye adelah anon...tpi bdsrkan blog anta,ana nak bace blogger yg menghina anta boleh!!!plez giv the url...ana nak bace dan buat taksiran ana sendiri
syukran yazilah ya ummat rasul-allah

hamdan_gila2merawan berkata...

kucai?
wtf..kau kawan sapik ke doe.
bahahahhaha
url
nanti aku bagi
via facebook