Rabu, 17 Mac 2010

GLEE

sejak kebelakangan ini team rempit wa semakin tergila-gila dengan cerita GLEE
serius semua orang start nyanyi buka mulut besar-besar macam nak makan pisang setandan.
kami pun dah mula berlatih untuk buat group GLEE masa semester dua nanti.
series cerita GLEE sangat addictive! balik ini aku nak tunjuuk kat kakak aku sampai dia tengok sampai lebam.

ok selasa lepas kami pergi buat latihan group GLEE
serius seronok.
sekarang kami rasa macam geli dah tiru konsep kumpulan rempit kiteorang plak.
kalau GLEE ada gambar tahunan untuk majalah sekolah!
kami pun adalah, nak tengok?

*scroll down*




ini pulak muka group GLEE.

*TERLALU FORMALKAN?*

jadi kami ada buat sedikit modification dalam group kami
walaupun tak seformal mereka, tapi kami ada cara tersendiri untuk tangkap gambar kelas.
kami ada buat modification untuk nama group kami.

BUKAN GLEE TAU!

TAPI

*GELI*







1 ulasan: