Sabtu, 30 Oktober 2010

dah lama.

dah lama aku tak cakap benda kotor
alhamdulillah! dah boleh kurangkan sifat tidak baik itu
bila berkomunikasi dengan kawan bila aku nak cakap baa.....
terus aku tukar cakap BAIKLAH. kadangkala terlepas juga tercakap BABUN!
tapi kesah habeskan?ianya spesis yang halal bukan haram. homo sapiens lagi tue

tapi petang tadi masa sedang perut lapar dan enjoy main internet asas nafsu diri ini di test dengan kehadiran sistem perkumuhan yang tidak menentu! tak semena-mena aku tercakap dekat komen facebook!
TAHI BETUL. -.-

kelmarin kakak aku bagi tips.untuk menghalang segalanya. dikala waktu getir nak buat presentation dan pada ketika itu juga dia datang dengan begitu mesra. apa yang perlu kau lakukan hanyalah dengan menyebut.

"MULUT BONTOT MULUT BONTOT"
*selaju yang mungkin!*

aku tanya kenapa?

dia balas bersahaja:
"alah kau nieh apalah bebal sangat dik! nanti benda tue konpiuslah nak keluar dekat mana. langsung hilang keinginan kau! percayalah! i tak tipu i dah selalu buat!"

"aku balas."

"TAHI betolllllllllllllllllllll"

oppssss termencarut lagi
ok kena cepat-cepat mengucap dan berzikir kalau rasa nak mencarut
memang tak bagus. tak sihat!
insaf dan menyesal.

tapi mujarab juga. aku buat petang tadi masa sedang beratur panjang beli kepci
terus hilang!
tahniah kakak! i love youuuuuuuuuuuuuuu

ha anak perempuan bersatu norriah cepatlah belikan i bold9000!
syarat korang memang tak masuk akal.
dapat P. maka dapatlah BOLD9000

arghhhhhhhhhhhhhh
berdoa hamdan agar kau lulus kali ini
insya-Allah kau akan lulus

*tapi rasanya lulus ke tak. dapat juga. kah kah kah

-.- ok jangan konfiden. TAH............TAHU PUN!

3 ulasan:

Nur Areefah berkata...

result ke.?

hamdan jean paul glitter berkata...

bukanlah
dia suruh saya luluskan JPJ
kalau dapat P. maka dapatlah bold9000
cis bedebahkan. arghhh

gabbana berkata...

Nak kena cili molot tu...?? ;)