Selasa, 26 Oktober 2010

kakak ijah buat statement kontroversi!

woha tadi buka facebook
terus "rolls both eyebrows vigorously"
bahahahhaa.
kak ijah(kakak no.3) dah start looking uols
whatever. i tak kisah wahai kakak! yang penting this weekend i nak pergi ikea dan bukit bintang
i nak makan chicken wings dan meatball!
dan jum kita ke OU. kalau boleh belanja i carl's junior sekali dekat pavi.. baju yang tak dapat lagi. itu itu. dah janji kalau makan limau kat johnnys dapat baju. kah kah kah. tuntut!


dan minta maaf sangat-sangat sebab rosakkan lens DSLR kamu kak ijah. adik minta maaf sesangat.


sincerely
-your adik(mahmud mazolan)-

p/s:teringat nama masa zaman kecil. *pijot*

BAHAHAHHAA.

4 ulasan:

Pije. berkata...

ehem..

fiqOo berkata...

famous jugak nama pijot tu ye?
pasal my sis yg nama fiza pun kitorg ejek pijot.
ahaha

Pujangga berkata...

teringin nak jd kaya cm awak..saya nk kuar pn xda duit

hamdan jean paul glitter berkata...

fiqoo-ahahha. biasa mungkin watak kartun rasanya!

pujangga-yelah gorgo! hina aku lagi