Khamis, 21 Oktober 2010

kesedihan

selepas ini tiada lagi entry bergambar
DSLR yang selalu saya guna mengeluarkan bunyi yang menyeramkan bila ianya di on mahupun di off. ok saya sedih. memang aku bala agaknya. setiap yang aku pegang pasti akan rosak
telefon E63 yang baru 4bulan mak dan kak siti belikan. aku hilangkan ia ketika study week. sungguh malang nasib aku. kini DSLR kesayangan kak ijah pula aku terosak-kan. yang baiknya. ia boleh di baiki. tapi mungkin mengambil masa yang lama untuk siap. harus hantar ke SONY CENTER semula.
harapan tidak mahal. dan nampaknya gaji saya kerja kedai BATA pada musim cuti ini. harus diberi separuh kepada kak ijah!.

dan ixus pula entah mengapa. setiap kali tangkap mesti kabur
handycam aku pula bila di cucuk ke laptop
no folder found dalam file
arghhhhhhh.
sekian

REST IN PEACE YOU HAMDAN NAZRI

owh in fortnight! result saya akan keluar. tak berdebar-lah. cuma tak sabar nak tahu apakah yang telah saya usahakan.

"benda yang lama usah dikenang! malah mulakan rancangan baru untuk masa depan anda sendiri!"

4 ulasan:

Pujangga berkata...

FORTNIGHT TUH APA?

hamdan jean paul glitter berkata...

diamlah gogo
tahulah anda dah dapat band4 kan dalam muet
haish.

gabbana berkata...

inche hamdan, toksah bersedih-sedih. ramai org yg menghargai diri anda, cthnya rakan2 anda yg ceria dan gumbira..! juga byk benda yg boleh membuat anda ceria, cthnya membaca blog inche gabbana! wahahaha.. ;D

jadi mengapa perlu berduka..?? teruskan langkah ke depan dgn penuh semangat dan bergaya! ;)

hamdan jean paul glitter berkata...

kepada gabbana. bukan apa. cuma rasa malang je. dah lama redha dah semua. tapi kdangkal teringat juga. haish. selalu kot baca. banyak dapat -kawan pedoman baru. i loike. kawan-kawan saya semua gembira2. kadangkala saya sahaja yang tidak tahu menghargai mereka.

sedang membina langkah baru. ahah
dengan penuh bergaya/\ berwawasan dan bersemangat!