Rabu, 27 Oktober 2010

spotcheck!

uols melertzzzzzzzzz(tiru ayat ellena)
kalau si kawan sekos dan senior pada masa yang sama ini tidak habis-habis bercerita mengenai ipod touch entah generasi ke berapa sekarang. aku pun mahu juga.

ok ipod touch itu memang meletop! dan agak terkejut bila ellena mengatakan duit elaun dia masih ada 300 something. oh shit! cuba tanya aku. duit elaun tinggal berapa? aku jawab RM20. itupun sebab bank islam tak bagi keluar. tinggal. jadi RM20-lah menjadi pencagar dan ibu wang. kah kah kah.

tadi masa sedang baring-baring manja sorang dekat tengah rumah. teringat pula nak check musim fesyen yang ada dalam wardrobe i*gaya artis* dan rasanya semuanya so last seasons! dan saya mahukan baju baru untuk semester hadapan. *bajet kau anak tan sri hamdan. dan memanglah pangkal nama mak kau puan sri dan duit peninggalan ayah kau mengalahkan duit simpanan habib jewels* -.- *ayat pedoman pada diri sendiri bila terasa berbelanja lebih. sedangkan anak mian(berdasarkan cerita inche gabbana tahu bagaimana untuk berhemah apatah kita sebagai seorang anak kebiasaan) ok itu semua angan-angan. memang aku berbelanja berpada-pada.(errrr....errr mungkin kadangkala. errrr)

checklah susunan baju di dalam rak tadi
dan saya gamaknya seperti terkejut dengan bilangan kemeja.
dan semestinya saya harus mengurangkan sedikit nafsu dalam membeli. tidak kira baru mahupun bundle
tapi kuantitinya nampak sudah sangat berlebihan. tambahan dengan jeans-nya lagi
aiyoooo. rak seperti sudah tidak dapat menampung lagi. maafkan saya.

*sedang aku nangis-nangis sebab tak percaya dah berjaya mengumpulkan koleksi sebanyak itu. aku pun memulakan langkah masuk ke bilik kak ijah. nak keringkan rambut. *dah panjang macam faizal tahir! yeay!!!!* dan sampai disitu sahajalah, masuk bilik semula aku nangis. tengok kayu yang gantung hanger tue dah macam meleding. owh tidak. owh tidak. macam mana aku nak bawa balik kampus semua baju nieh. dahlah ritu balik beg sandang sajoooo. owh man!!!!!!!!!!!!! bila kenang balik masuk sem depan kena kongsi locker lagi. *ok nangis balik* aku tak mahu berkongsi loker. arghhhh *menangis balik* bila kenang bantal busuk yang aku suruh kawan aku jagakan dia terhilangkan pula. oh tidak nak peluk apa nanti. *menangis balik*.

banyak betul sebab yang membuatkan aku menangis nak dekat akhir-akhir cuti ini. sungguh! walaupun aku menangis persis diva. hanya keluarkan sapu tangan dan meraung sekuat-kuatnya. tapi ianya masih menangis juga. menangis yang tidak mengeluarkan air mata lebih seronok. kerana ianya mampu menjadikan kita lebih kuat dan mantap dari asas vokal.

dan sebab paling besar untuk aku menangis

BILA NAK DAPAT P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*errr silap maksud aku bila nak lulus JPJ.*

ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

*menangis semula*
ok bai. i nak try semua baju di dalam wardrobe ini! harapan semuanya masih muat. sayanglah! banyak lagi yang tak puas pakai.

*sambil nangis-nangis*

5 ulasan:

Pujangga berkata...

hahahahahahahahahahahahahaahhaahahaha

wehhh aku bosan dowh tiap2 sem xyah kongsi loker....


gyahahahahahahahahahahahahahhaahahah

hamdan jean paul glitter berkata...

kau siot. ahahah ah sem depan aku tanak kongsi dengan adik kau! kau plak kongsi. aku nak ada loker yang semak macam kau. ahahha

Miss Potato berkata...

ahaha hello bukan tinggal 300 eh,aku ckp org lain yg keluarkan 300 mula2 elaun keluar.aku punya duit elaun ada 2000 lagi.hahahaha

gabbana berkata...

kena kongsi loker...?? biar btol... anda ni bersekolah di mana ni..? masih kena kongsi loker lagi..?

saya dgr pon rasa nak nangis dah.... Heh. ^^"

hamdan jean paul glitter berkata...

ellena-siot memang boleh ipod touch la uols. belanja aku makan tony romas. puhlish puhlish! steak rusuk dia sangat mengiurkan!!!!!!!!

gabbana-uitm. biasalah ramai sangat satu bilik. menyampah kot kongsi loker. -.-. serius setiap hari bila lipat atau gantung baju mesti nangis sebab kena kongsi. waaaaaaaaaaa