Ahad, 17 Oktober 2010

terima kasih.

terima kasih di ucapkan kepada kawan-kawan uitm yang sudi untuk melawat saya di muka bumi kuala pilah ini.
terima kasih yang tidak terhingga untuk anda semua. serius hanya Allah sahaja yang dapat membalas segala-galanya.
dan terima kasih juga sebab sudi merasa kehidupan seorang loser seperti aku. *bunyi seperti menyedihkan* tetapi serius inilah sebenarnya yang saya lalui dalam kehidupan seharian.
tetapi terima kasih pada anda semua sekali lagi kerana sudi melawat saya di ceruk bana ini.
sumpah suka main mesin rumput!

kalau edit dalam light room. mesti warna rumput itu lebih appealing kan kan!

candid.

"kaulah yang kacak tuekan". kata sapik.

ikan mailah mengena pancing aku ha.

tak nampak sangat aurat.

"i takut abang!"

masa main kejar-kejar dengan mesin rumput. sapik trying to be triple-X.

apiz. apiz's. idyvino and syafiq affandy hasan.

shazlida. hamdan nazri. shazlida's

pusing-pusing kampung naik MPV.

 serius saya terharu
oklah rasanya sudah mahu melelapkan mata
esok saya harus bangun awal
nak ke Universiti Kebangsaan Malaysia
misi untuk melawat fakulti undang-undang dan sains kemanusiaan.
melawat kawan baik ainah jawa
serta makan tengahari bersama
shazlida mohd shafeee. syafiq affandy hasan. ahmad hafiz.
selepas mereka tamat speaking test for MUET
all the best!

2 ulasan:

Fakhrur Razi berkata berkata...

cmbest jer ;D
dkt2 rumah kau ker nih?

ps: eceh loser la sgt kan? heheh

hamdan_propamakanda berkata...

razi of yelah dekat pondok buruk saya,
inilah kisah hidup dan epilog seorang loser. sobs sobs.
ada gambar dekat sawah and masa mancing dekat kolam. nanti update lagi. =)