Isnin, 18 Oktober 2010

hamdan jean paul glitter.

ok hari ini saya sangat bahagia kerana dapat berjumpa dengan kawan baik saya semenjak dari tingkatan dua lagi. sumpah rindu zaman nak ber"bitchy-bitchy" dengan ainah! ok yang "bitchy" part uh aku sahaja. ainah tidak sama sekali. dia sememangnya semenjak dari dahulu seorang yang kuat pada semua pegangan dia. ok aku bangga jadi kawan ainah!

dikesempatan pada cuti semester ini saya berpeluang untuk merasa kehidupan ainah sebagai seorang pelajar Universiti Kebangsaan Malaysia. Ok keputusannya serius seronok gila!

dan saya sempat melawat beberapa tempat yang menarik di UKM
tidak lupa fakulti undang-undang dan fakulti pengajian sains politik
serius fakulti undang-undang mereka sangat ceruk. walaupun ceruk. persekitarannya amat kondusif memang sangat nyaman untuk belajar.

ok malas nak taip panjang-panjang
tapi merasa naik bas 6Z yang mungkin satu masa dahulu pernah membawa ilmuan di malaysia ini adalah salah satu perasaan yang tidak dapat saya lupakan
melawat fakulti! masuk dewan kuliah. main tangkap-tangkap gambar dalam bilik tutor mereka adalah salah satu kenangan yang sangat best!

ok semester tiga semakin menghampiri. dan lagi sekali saya ingin katakan. saya redha dengan apa keputusan untuk semester dua ini! sebab saya tahu sejauh mana usaha saya. dan saya hanya mengharapkan yang terbaik. dan hanya mampu berdoa yang terbaik untuk diri sendiri. sekarang hanya mampu tawakal sahaja.

ainah jawa thanks for the day!


gembiranya uols

depan jabatan sejarah, strategi dan politik! aum


ke dataran canselor! teman ainah bayar yuran sambil mengedik atas rumput yang menghijau. kenapalah aku tak bawa handycam. shit!

kawan yang paling saya sayang sekali! Ainah Jawa! serius aku jeles tengok u kau doe.

gambar paling -.-' ainah!

fail ini simpan kertas test ainah! rasa menangis tengok markah dia. bila la aku nak dapat markah test macam kau.

nak fail macam ini juga!

apiz. sapik. shazlida. saya rasa sapik sangat hot dalam gambar ini. siap pakai rayban merah.

hamdan. sapik dan shazlida!


memang nak tidur, -.p kenapalah bilik mooting ini harus dikunci.

rasa nak tampar je! BAHAHAHHAHA

MENCEROBOH BILIK TUTOR!

Apiz sedang menyampaikan manifesto!

terima kasih juga kepada syafiq apiz dan shazlida kerana sudi ikut saya tawaf faks law
hahahha. best menceroboh nampaknya
terima kasih semua. terima kasih kepada idyvino saha sebab sudi bantu saya nanti
dan selamat berjaya kepada semua rakan-rakan yang bakal menduduki peperiksaan akhir nanti.
good day peeps
dan assalamualaikum!

3 ulasan:

Akmal Hijaz berkata...

baju mcm kenal hamdan?
dtg dari jepunkah haha ;p
smart lah dia nih

hamdan jean paul glitter berkata...

hahhaha.
yelah datang dari jepun
rochelle namanya!
ahahha. rindu weih bundle dekat sp! aahhahahaha

Idy Saha berkata...

Yer, inysaALLAH kita sumer LAW sama2 k?
target UiTM dulu yer? =)