Jumaat, 19 Februari 2010

ikhlas dari hati.

Kali ini kusadari
Aku telah jatuh cinta
Dari hatiku terdalam
Sungguh aku cinta padamu
Cintaku bukanlah cinta biasa
Jika kamu yang memiliki
Dan kamu yang temaniku seumur hidupku

Terimalah pengakuanku
Percayalah kepadaku
Semua ini kulakukan
Karena kamu memang untukku (ok yang ini memang aku tak tahu betul ke tak!)

Cinta ku bukan cinta biasa
Jika kamu yang menemani
Dan kamu yang temaniku seumur hidupku
Terimalah pengakuanku

suka sangat lagu ini.
sesuai untuk status hati ketika ini.
serius saya tidak pernah ada perasaan macam ini. ever.
perasaan masa suka kat junior dulu pun bukan macam ini.

-cintaku bukanlah cinta biasa-

6 ulasan:

Nur Hanisah berkata...

hamdan jiwang!!!

hamdan_propamakanda berkata...

kak nisah
anda seorang sahaja yang tahu siapa
saya harap anda simpan.
lagi satu, saya suka baca blog anda. bahasa sangat best
tapi agak kesal di situ bila tak boleh nak follow
heh

Pije. berkata...

lagu apa ni dik?
akak tak tau pon?

Nur Hanisah berkata...

abang hamdan
insyaallah saya simpan rahsia kita
trime kasih krn sudi mmbce blog saya...

saya mmg tidak meletakkan button follow tu..
walaubagaimanapun blog saya masih boleh di follow..
cuma copy url saya
' butangkedua.blogspot.com '
dan pergi ke dashboard anda...
click button 'add' d sebelah button 'manage' lalu paste kan url tersebut.
mudah sahaja kan?
if tak faham nnt sye tnjkkn...

nurhashimah hashim berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nurhashimah hashim berkata...

jiwangnya ko kali ni nape???
hahha..

but for me if u love someone just tell her k..

if u don't wanna to do that it's ok..

now not only nisah knew about your feeling!!!but i knew too fren!!!
hahha... ^_^